Rennesøy Sykleklubb ble stiftet 28. januar 2010. Klubben ble stiftet av lokale sykkelentusiaster som ønsket en klubb med lokal forankring og tilbud til alle de som sykler i kommunen.
Rennesøy Sykleklubb har i dag ca 86 medlemmer – alt fra aktive syklister til blide mosjonister. Klubben forsøker å arrangere fellestreninger hver uke, med faste treningsdager hver tirsdag og torsdag. I tillegg organiserer medlemmer felles langturer ved anledning.
Målsetting
Rennesøy Sykleklubb skal være en klubb for alle som ønsker å sykle – det være seg aktivt eller som sosial trening og samvær. Klubben består av aktive syklister som deltar på lokale turritt så vel som ivrige mosjonister som synes sykling er en fin treningsform. Vi skal arrangere felles treninger alle kan delta på og vi skal ha det hyggelig og sosialt når vi samles. Vi ønsker at folk skal bli "Litt sprekere – mye gladere"RSK1

RSK Sponsorer

logorstein